Contact Het Gevlekte Schaap

T  0345 505 821

M 06 33 17 68 78

E info [at] hetgevlekteschaap.nl

Nieuws

14 april: Lentefeestmarkt Kerk-Avezaath

07 april 2019

Zondag 14 april staat Het Gevlekte Schaap op de Lentefeestmarkt in het centrum van Kerk-Avezaath. Onze kraam zal gevuld zijn met vrolijke Paaskuikens en natuurlijk met Paaseieren, met een lontje.. Het betere weer komt eraan dus kunnen we de tuin in. Een sfeervolle tuinkaars maakt een gezellige zomeravond compleet. Ook de prachtige schalen en dienbladen zullen niet ontbreken in de kraam. De markt wordt gehouden van 11 - 17 uur. Komt allen!

Kerstmarkt 2017

23 december 2017

Kerstmarkt 2017

Op 17 december hebben we weer met een kraam op de Kerstmarkt gestaan. Het was een aangename dag. Veel gezelligheid op de Markt en veel belangstelling voor onze mooie spulletjes. Niet alleen de kaarsen van allerlei formaten en kleuren stonden in de belangstelling, ook de tompoucekaars deed het goed. Dat is natuurlijk geen toeval met de Culemborgse Koninklijke tompouce van banketbakker Verhallen. Al met al is er voor een bedrag van € 275,- verkocht. Dit gaan we op zondag 24 december symbolisch overhandigen aan het Glazen huis van Culemborg waar geld wordt opgehaald voor Serious Request. Iedereen die dit bedrag mogelijk heeft gemaakt: dank! Iedereen fijne feestdagen en een geweldig 2018!!

Oogstmarkt en 10 jarig bestaan Caetshage

04 oktober 2017

Poster oogstmarkt Caetshage

Op zaterdag 7 oktober a.s. staan we met onze producten op de oogstmarkt van Caetshage. Nu kun je wat wij maken niet eten maar je kunt er wel iemand of jezelf blij mee maken. We verkopen cadeauartikelen waaronder kaarsen in allerlei kleuren, vormen en maten, voor binnen en voor buiten. Komt allen tussen 10 en 14 uur en laat je verrassen door al het leuks en lekkers!

Doppen doen

04 oktober 2017

In het magazine West-Betuwe totaal is deze week een artikel opgenomen over onze doppen actie. We staan prominent op de eerste pagina. Lees hier het artikel.

Kerstmarkt in Culemborg met Dierentehuis Leerdam.

08 december 2016

Ook dit jaar staan we weer met onze producten op de Kerstmarkt in Culemborg. Op zondag 18 december is onze kraam gevuld met Kerstmannen en - engelen en kaarsen in allerlei vormen en maten. Dit jaar krijgen we gezelschap van Dierentehuis Leerdam die hun zelfgebakken koekjes verkopen. Net als vorig jaar doneren we de opbrengst van onze verkoop aan Dierentehuis Leerdam. Zij vangen ook de dieren uit Culemborg op. Graag tot ziens bij onze kraam!!

Doppen, doppen en nog meer doppen!

09 juli 2016

Wat een mega hoeveelheid doppen hebben we kunnen afleveren voor de KNGF, de organisatie die alles doet om hulphonden beschikbaar te hebben voor wie dat nodig heeft. Ontzettend bedankt iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd! En we gaan uiteraard door voor nog een paar van die zakken vol.

Opbrengst Kerstmarkt

27 januari 2016

Het is alweer ruim een maand geleden dat we onze producten hebben verkocht op de Kerstmarkt in Culemborg. De opbrengst van 425 euro hebben we gedoneerd aan Dierentehuis Leerdam die daar ontzettend blij mee zijn! Iedereen die onze Kerstmannen, -engelen en schaapjes heeft gekocht, bedankt daarvoor! Dit jaar hopen we er weer bij te zijn. Ondertussen gaan we hard aan de slag om onze marktkraam te vullen met mooie spullen.

Kerstmarkt geopend!

20 december 2015

Het is zover! De kerstmarkt is gestart, laat de kopers maar komen!

Kerstmarkt voor Dierentehuis Leerdam

16 december 2015

Op zondag 20 december verkopen we producten die we op Het Gevlekte Schaap hebben gemaakt op de kerstmarkt in het centrum van Culemborg. Vorig jaar hebben we de opbrengst geschonken aan Serious Request. Dit jaar blijven we dichter bij huis. De opbrengst doneren we aan Dierentehuis Leerdam waar ook honden, katten en knaagdieren liefdevol worden opgevangen. Kom eens een kijkje nemen bij onze kraam!

Mobiel bereikbaar

05 oktober 2015

Op maandag, dinsdag en donderdag is de locatie aan de Prijsseweg 16 in Culemborg van 9.00 - 16.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 06-33176878. Op de andere dagen en buiten deze tijden, kunt u bellen naar 0345-505821. Dit is het nummer van het Thomashuis maar daar kunt u ook terecht voor Het Gevlekte Schaap.

Pagina's