Contact Het Gevlekte Schaap

T  0345 505 821

M 06 44 52 76 76

E info [at] hetgevlekteschaap.nl

Nieuws

Nieuwe ruimte virtueel geopend

11 oktober 2020

Inmiddels zijn we enkele maanden aan de slag in onze nieuwe ruimte. Dat bevalt ontzettend goed. De veel grotere plek had niet op een beter moment kunnen komen! Het gaat nog even niet lukken om een kijkje te komen nemen als we vol in bedrijf zijn. We kunnen dat alleen doen op de momenten dat er geen deelnemers bezig zijn. We willen de contacten zoveel mogelijk beperken.

Corona virus en een lichtpuntje

01 april 2020

Beste lezers,

Nu de maatregelen rondom het uitbannen van het Corona virus zijn aangescherpt en inmiddels verlengd tot eind april 2020, kunnen we geen dagbesteding aanbieden voor deelnemers van buiten het Thomashuis. Op dit moment kunnen we ook niet terecht in onze accommodatie aan de Prijsseweg. Toch is er een lichtpuntje. Als we weer naar de Prijsseweg kunnen, gaan we meteen van start in onze nieuwe plek! De bouwvakkers hebben niet stil gezeten. Binnenkort kunnen we de meubels verhuizen. De totale ruimte is ongeveer 2x zo groot. We hebben een afgescheiden gedeelte voor houtbewerking, een gedeelte voor computerwerk, spelletjes en creatieve activiteiten en een rustkamertje. We kijken er enorm naar uit om daar aan de slag te gaan.

Tot dat moment: blijf gezond en volg de aanwijzingen. Ze zijn er niet voor niks!

Hartelijke groeten, Marianne en Cora

14 april: Lentefeestmarkt Kerk-Avezaath

07 april 2019

Zondag 14 april staat Het Gevlekte Schaap op de Lentefeestmarkt in het centrum van Kerk-Avezaath. Onze kraam zal gevuld zijn met vrolijke Paaskuikens en natuurlijk met Paaseieren, met een lontje.. Het betere weer komt eraan dus kunnen we de tuin in. Een sfeervolle tuinkaars maakt een gezellige zomeravond compleet. Ook de prachtige schalen en dienbladen zullen niet ontbreken in de kraam. De markt wordt gehouden van 11 - 17 uur. Komt allen!

Kerstmarkt 2017

23 december 2017

Kerstmarkt 2017

Op 17 december hebben we weer met een kraam op de Kerstmarkt gestaan. Het was een aangename dag. Veel gezelligheid op de Markt en veel belangstelling voor onze mooie spulletjes. Niet alleen de kaarsen van allerlei formaten en kleuren stonden in de belangstelling, ook de tompoucekaars deed het goed. Dat is natuurlijk geen toeval met de Culemborgse Koninklijke tompouce van banketbakker Verhallen. Al met al is er voor een bedrag van € 275,- verkocht. Dit gaan we op zondag 24 december symbolisch overhandigen aan het Glazen huis van Culemborg waar geld wordt opgehaald voor Serious Request. Iedereen die dit bedrag mogelijk heeft gemaakt: dank! Iedereen fijne feestdagen en een geweldig 2018!!

Oogstmarkt en 10 jarig bestaan Caetshage

04 oktober 2017

Poster oogstmarkt Caetshage

Op zaterdag 7 oktober a.s. staan we met onze producten op de oogstmarkt van Caetshage. Nu kun je wat wij maken niet eten maar je kunt er wel iemand of jezelf blij mee maken. We verkopen cadeauartikelen waaronder kaarsen in allerlei kleuren, vormen en maten, voor binnen en voor buiten. Komt allen tussen 10 en 14 uur en laat je verrassen door al het leuks en lekkers!

Doppen doen

04 oktober 2017

In het magazine West-Betuwe totaal is deze week een artikel opgenomen over onze doppen actie. We staan prominent op de eerste pagina. Lees hier het artikel.

Kerstmarkt in Culemborg met Dierentehuis Leerdam.

08 december 2016

Ook dit jaar staan we weer met onze producten op de Kerstmarkt in Culemborg. Op zondag 18 december is onze kraam gevuld met Kerstmannen en - engelen en kaarsen in allerlei vormen en maten. Dit jaar krijgen we gezelschap van Dierentehuis Leerdam die hun zelfgebakken koekjes verkopen. Net als vorig jaar doneren we de opbrengst van onze verkoop aan Dierentehuis Leerdam. Zij vangen ook de dieren uit Culemborg op. Graag tot ziens bij onze kraam!!

Doppen, doppen en nog meer doppen!

09 juli 2016

Wat een mega hoeveelheid doppen hebben we kunnen afleveren voor de KNGF, de organisatie die alles doet om hulphonden beschikbaar te hebben voor wie dat nodig heeft. Ontzettend bedankt iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd! En we gaan uiteraard door voor nog een paar van die zakken vol.

Opbrengst Kerstmarkt

27 januari 2016

Het is alweer ruim een maand geleden dat we onze producten hebben verkocht op de Kerstmarkt in Culemborg. De opbrengst van 425 euro hebben we gedoneerd aan Dierentehuis Leerdam die daar ontzettend blij mee zijn! Iedereen die onze Kerstmannen, -engelen en schaapjes heeft gekocht, bedankt daarvoor! Dit jaar hopen we er weer bij te zijn. Ondertussen gaan we hard aan de slag om onze marktkraam te vullen met mooie spullen.

Kerstmarkt geopend!

20 december 2015

Het is zover! De kerstmarkt is gestart, laat de kopers maar komen!

Pagina's